| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 2:03 Temat wpisu: Domowa sala prób?? |
|
|
Powiem szczerze ze cholera nie wiem czy w dobrym miejscu pisze ten temat ale mam pewien problem/pomysl. Mianowicie dosyc mam szukania po jakis qrja dziurach pomiejszczen do wynajecia do grania, dojazdow 87652357896345 km od swojego domu aby pograc sobie przez 5 h i zaplacic za to rownowartosc drogi tam w dokladnosci km-zl...
Wpadlem na pomysl zrobienia salki prob we wlsnym pokoju w moim domu. Pokoj ma jakies 20m2 wiec jest calkiem niezle jak na salke ale oczywiscie takie rzeczy jak lozko czy jakas mala szafa tez musza byc wziete pod uwage, mimo tego ze postaram sie aby zajmowaly jak najmniej miejsca. Problem tylko w tym , co zrobic aby ten moj pomysl zrealizowac. Mam miec remont w pokoju wiec kasa sie znajdzie. Co tylko kupic aby tak wygluszyc pokoj by to co bedzie sie z niego wydobywalo nie bylo az tak na maxa glosne by dalo sie zyc reszcie domownikow. Napewno drzwi wymienic albo wzmocnic czyms, okno hmmm, tu moze byc troche problem. Napewno jakas wygluszajaca pianka stozkowa na sciany itd. No ale coz, poradzcie i doradzcie. Czekam na wasze propozycje!!! _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 6:36 Temat wpisu: |
|
|
| Drzwi d¼więkoszczelne na pewno się przydadzą - takie z miękkim obiciem od strony wewnętrznej. |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 1:29 Temat wpisu: |
|
|
z miekkim czy nie, mimo wszystko na drzwi typowo dzwieko szczelne mnie stac nie bedzie wiec co do tego to am pomysl kupic normalne pelne drzwi i poprostu je dodatkowo wzmocnic i wytlumic (jakies gabki, tasmy itd) Pytanie czy reszta w stylu gabek na scianach tez da rade. Co do okna to np wymyslilem rolety anty wlamaniowe na zewnatrz. Mysle ze to zdecydowanie powinno pomoc  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
|