|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Smar ~user

|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 12:07 Temat wpisu: |
|
|
Nie wiem czy by to wypaliło, ponieważ sa tu ludzie z różnych ston Polski i by trzeba by było załatwiać transport i te inne duperele, chyba że zespoły były by w tej samej miejscowoci/mieście to coś innego. Pomysł z tekstami jest bardzo dobry tylko musiały by one być jakoś zabezpieczone po to żeby nie wszyscy mieli do nich dostęp (chodzi mi tu głównie o gości). Przeglądając ostanio inne fora zauważyłem że można dostać tam, np. gwiazdke za jakąś sensowną i mądrą wypowied¼. Mogło by to rożwiąć kwestie dostepu do działu z tekstami. I jeszcze jedno pytanie. W którym dziale umieszczać tematy o muzyce?? _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 9:48 Temat wpisu: |
|
|
Mysle ze fajnie gdyby powstal nowy dzial, powiedzmy o nazwie ,, teoria muzyki,, i tam, mozna by to pisac, podobnie co do tekstow. Pomysl z gwiazdkami jest niezly. Podoba mi sie. Ma to tez troche minusow bo wprowadzi ze tak powiem pewna hierarchie w psychice innych badz nowych userow. Powiedzmy gdy jakis nowy user zalozy temat w stylu jaka gitare kupic, jestem laikiem, mam tyle i tyle kasy itd... no i na jego post odpowiedza powiedzmy 2 osoby. jedna bedzie miala 5 giazdek druga 1 no to rzecz jest banalnie prosta ze poslucha sie raczej tej z 5. No ale to juz jego sprawa hahaha  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|