|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mww ~user
|
|
|
|
|
thevocalist ~user

|
Wysłany: Pią Gru 23, 2011 8:42 Temat wpisu: |
|
|
No dobra, to może ja się na początek podzielę moją skromną opinią Dużo to ja nie powiem, ale takie tam drobne uwagi.
Ogólnie jest całkiem przyjemnie, ładna barwa wokalisty, tło muzyczne wyjątkowo spokojne i szczerze mówiąc w tych Waszych dwóch jak na razie dostępnych utworach brakuje mi jakiegoś... no nie wiem.. pazura? Czegoś, co by wkręcało słuchacza i sprawiało, że chciałby posłuchać jeszcze raz. Osobiście już zapomniałam, jak leciały te dwa kawałki, a skończyłam ich słuchać minutkę temu. Może coś bardziej "chwytliwego"? Trochę więcej emocji?  _________________ When routine bites hard and ambitions are low.
Love will tear us apart again. |
|
|
|
|
|
|
PaN PunK ~user
|
Wysłany: Pon Gru 26, 2011 12:16 Temat wpisu: |
|
|
Moja wypowiedź będzie nieprofesjonalna, z perspektywy słuchacza. (bardzo podobnie jak kolega wyżej) Miło się słucha ale to jest tak jak np. nowszymi płytami AC/DC (w mojej opinii) mogę przesłuchać całą płytę ale i tak nie zapamiętam ani jednego utworu a wszystkie będą mi się wydawały tak jakby ciągle leciała ta sama nutka, po prostu brakuje w tych utworach waszych tego czegoś co zachęci słuchacza do ponownego i ponownego włączenia płyty a nie odstawienia na półkę taka moja nieprofesjonalna wypowiedź, każdy ma inne zdanie, a to jest moje.
Życzę powodzenia bo macie duży talent .
PS. Czyli praktycznie to samo co pisał kolega wyżej ;P |
|
|
|
|
|
|
thevocalist ~user

|
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 3:58 Temat wpisu: |
|
|
| PaN PunK napisało: |
PS. Czyli praktycznie to samo co pisał kolega wyżej ;P |
koleżanka.  |
|
|
|
|
|
|
PaN PunK ~user
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 11:50 Temat wpisu: |
|
|
oo to przepraszam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|