| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Delec ~user
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 7:26 Temat wpisu: Re: Cu powiecie... |
|
|
Nawet nie spojrzałbym na to gówno.
Nie znamy ani marki gitary, ani marki pieca. Ale sądząc po cenie za zestaw, to nadaje się na podpałkę do kominka.
Skoro chcesz się uczyć na elektryku, to podejrzewam, że chcesz mieć kapelę, grać koncerty itd. I od razu Ci mówię - nie z tym sprzętem.
Sprzęt to naprawdę droga sprawa i jeśli ktoś oferuje Ci nówkę gitarę, piec, jakieś dvd i inne cuda na kiju za 800 zł to to musi być gówno.
Piec powinien wystarczyć do domu(chociaż przyznam się szczerze nigdy nie słyszałem 10tki). _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Delec ~user
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 7:38 Temat wpisu: |
|
|
a gitarę jakoś do komputera można podpiąć,
bo jak tak to te 400zł zaoszczędzę no i gitara będzie lepsza<wiecej kasy na gitare
co do kapeli to na pewno nie teraz...muszę się nauczyć grac, jeszcze nie trzymałem elektryka w ręce wiec jak byś mógł daj jakieś linki do gitarki no i kabli które bym mógł kopić i nie tak drogo bo możne mi się to nie spodobac..zal kasy |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 7:50 Temat wpisu: |
|
|
1. Ile dokładnie masz kasy?
2. Jaka muzyka Cię interesuje?
Odpowiedz na te pytania i zaczniemy kombinować. |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 8:40 Temat wpisu: |
|
|
A ja nadal jestem zdania, że nauka na akustycznej.
Za dobrego akustyka dasz 400 - 500 zł. Pograsz sobie ze 2, 3 lata, zakupisz elektryka już dużo lepszego i do przodu. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Delec ~user
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 8:47 Temat wpisu: |
|
|
Ad.1 gdzieś 1000zł mogę wydać
Ad.2 rock <jak narazie podobają mi się utwory LP>
...mam klasyczna..ale grać nie bardzo potrafię, zawsze siostrę mam ona grała < no z 5 lat bedzie> |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 10:04 Temat wpisu: |
|
|
| Delec napisało: | | ...mam klasyczna..ale grać nie bardzo potrafię |
Moje zdanie jest takie: Skoro nie potrafisz nauczyć się na klasycznej(znaczy, że nie chcesz), to nie kupuj elektryka i daj se spokój, bo wydasz kase na marne  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Delec ~user
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 10:10 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Moje zdanie jest takie: Skoro nie potrafisz nauczyć się na klasycznej(znaczy, że nie chcesz), to nie kupuj elektryka i daj se spokój, bo wydasz kase na marne Smile |
kto powiedział ze nie chce..nie uczyłem się, ja na pianinie grałem...i jeszcze gram |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 10:13 Temat wpisu: |
|
|
| Delec napisało: | | Cytat: | | Moje zdanie jest takie: Skoro nie potrafisz nauczyć się na klasycznej(znaczy, że nie chcesz), to nie kupuj elektryka i daj se spokój, bo wydasz kase na marne Smile |
kto powiedział ze nie chce..nie uczyłem się, ja na pianinie grałem...i jeszcze gram |
No to naucz się najpierw na tym klasyku(ewentualnie kup sobie akustyka, co może być lepszym wyborem dla Ciebie), a dopiero potem myśl o elektryku. Poważnie. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Delec ~user
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 10:31 Temat wpisu: |
|
|
| nie odchod¼ od tematu... |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 10:41 Temat wpisu: |
|
|
Stary. Nie raz juz pisalismy o tym na forum. OD zajebania jest juz tematow w stylu jakie wioslo na pcozatek, na co zwracac uwage itd itd... Czytajac to powinienes wejsc na wlasciwy tor poszukiwan. Juhas, wiem ze CIe ten akustyk przesladuje na poczatku ale niech chlopak sam zdecyduje. O tym tez bylo juz na forum wiec jak cos to niech sobie o tym poczyta. Koniec kolejnego, powtarzajacego sie tematu. Wiem ze kazdy chcialby indywidualnego skupienia sie na jego problemie ale czytajac posty innych powinienes poradzic sobie ze wszystkim. Ewentualnie pisz do kogos na priv to latwiej bedzie mozna pomoc bez kolejnego zbednego spamu Panie Delec. Pozdrawiam!!!! _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
|