| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Grucha ~user
Dołączył: 18 Sty 2008 Wpisów: 38 Miasto: £ęczyca/£ód¼ Kapela: Constans Mortality
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:44 Temat wpisu: Constans Mortality |
|
|
Zapraszam do posłuchania i komentowania naszej twórczości. Póki co można nas posłuchać na naszej stronie oraz na myspace _________________ http://www.myspace.com/constansmortality |
|
|
|
|
|
|
Jaj0 +Redaktor

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 11:41 Temat wpisu: |
|
|
Ja jak już mówiłem (chyba Kacha przekazała) podoba mi sie wasza muza fajnie gracie no i bas slychac  |
|
|
|
|
|
|
Grucha ~user
Dołączył: 18 Sty 2008 Wpisów: 38 Miasto: £ęczyca/£ód¼ Kapela: Constans Mortality
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 1:10 Temat wpisu: |
|
|
Jak kogoś to intereuje to poszukiwania wokalu zostały zakoñczone . Miejsce Filipa zajęła Agnieszka Jogo Jankowska - młoda i bardzo zdolna wokalistka.
Jeśli ktoś z Was chciałby nas wspomóc to prosilibyśmy o głosy :
http://www.metalcamp.eu/voting.php
Pomoglibyście nam wyjechać na wspaniały festiwal:).
Wesoły świąt
\m/ Stay Prog \m/ _________________ http://www.myspace.com/constansmortality |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 1:49 Temat wpisu: |
|
|
| Grucha napisało: | Jak kogoś to intereuje to poszukiwania wokalu zostały zakoñczone . Miejsce Filipa zajęła Agnieszka Jogo Jankowska - młoda i bardzo zdolna wokalistka. |
eee, baba w zespole?
Zagłosowałem, liczę na rewanż w przyszłości  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Grucha ~user
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 10:00 Temat wpisu: |
|
|
Tez zaglosowalem ale na rewanż raczej nie licze bo nie wiem czy bedzie wogole taka opcja  |
|
|
|
|
|
|
Grucha ~user
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 10:39 Temat wpisu: |
|
|
Juhas, jestem lepszy bo dla mnie grucha dodał jeszcze "Miszczu"  |
|
|
|
|
|
|
Grucha ~user
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 1:45 Temat wpisu: |
|
|
| Adder napisało: | Juhas, jestem lepszy bo dla mnie grucha dodał jeszcze "Miszczu"  |
Widocznie jesteś już zajebisty, ja się jeszcze uczę, ale już niedługo....  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Grucha ~user
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 11:48 Temat wpisu: |
|
|
| Nie jestem zajebisty. Grucha pomylil adres ;p |
|
|
|
|
|
|
Grucha ~user
|
|
|
|
|
rOck ~user

|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 5:43 Temat wpisu: |
|
|
jeszcze tylko dodam,że to JA JESTEM ZAJEBISTY!...bo rozjebałem strune przy zakładaniu (jak to jest wogóle kurwa możliwe?!) |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 7:07 Temat wpisu: |
|
|
| rOck napisało: | jeszcze tylko dodam,że to JA JESTEM ZAJEBISTY!...bo rozjebałem strune przy zakładaniu (jak to jest wogóle kurwa możliwe?!) |
No cóż, jak struna chujowa i zimna, podczas nakręcania może pęknąć. ¦wiat zna takie przypadki. Mi osobiście raz się też to udało zrobić zdaje się ze struną G...albo H  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
|