|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rOck ~user

|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 7:16 Temat wpisu: |
|
|
niebyła zmina...choć chuj wie? poprostu pierwszy raz w życiu nakładałem strune na instunent (strune,nie gume ) i tak ją powyginałem przy nawijaniu,że się zbuntowała i podzieliła się na dwa p; ...to suka  |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 7:23 Temat wpisu: |
|
|
| rOck napisało: | niebyła zmina...choć chuj wie? poprostu pierwszy raz w życiu nakładałem strune na instunent (strune,nie gume ) i tak ją powyginałem przy nawijaniu,że się zbuntowała i podzieliła się na dwa p; ...to suka  |
Oj synu nawijanie struny to nie taka prosta sztuka, jakby się wydawało, chociaż trudna też nie jest
Jak nawijasz, staraj się to robić tak, żeby się ze sobą nie krzyżowała. Tzn., żeby żaden "poziom" nie nachodził na inny. Rozumiesz? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 7:30 Temat wpisu: |
|
|
| rOck napisało: | jeszcze tylko dodam,że to JA JESTEM ZAJEBISTY!...bo rozjebałem strune przy zakładaniu (jak to jest wogóle kurwa możliwe?!) |
Ziom, ja niejedną, więc możesz się schować  |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 9:58 Temat wpisu: |
|
|
To ja was zagne. To mi pekła struna przy zakladaniu ale żeby bylo lepiej to nie była ani moja struna ani gitara, po prostu kumpel mnie prosil i mu musialem odkupic  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|