| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Force ~user
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 2:24 Temat wpisu: Co myślicie o logo mojego bandu :D |
|
|
co myślicie o tym logo?? Według członków mojego zespołu jest dobre ,ale mi coś w nim brakuje Autorem jestem JA
Chętnie przeczytam waszą opinie
Pozdrawiam Force |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 3:52 Temat wpisu: |
|
|
| Logo jak dla mnie bardzo fajne, tyle że napis za bardzo zlewa sie z resztą. Według mnie przydałoby sie go jakoś wyeksponoiwać. |
|
|
|
|
|
|
Winterstorm ~user

|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 9:06 Temat wpisu: |
|
|
Trochę za jaskrawe kolory, chociaż nie wiem, co gracie, może akurat do Waszej muzyki pasuje I tak jak Adder napisał, zlewa się. Literki bym machnął w innym kolorze. Albo może ten obiekt w tle zrobić w odcieniach szarości? Pokombinuj z tym. W sumie za jakąś bardziej bajerancką czcionkę też się nikt nie powinien obrazić  |
|
|
|
|
|
|
Hekt-X ~user
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 9:56 Temat wpisu: |
|
|
No inny kolor napisu i jeszcze jakąś bardziej tribalową czcionkę dał z tym że bez black metalowych jazd To jeszcze zależy czy podpasuje wam pod klimat w jakim gracie... |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 1002 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic Solówki: -2 |
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 9:58 Temat wpisu: |
|
|
W ogóle nie widać co jest na tym napisie  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Force ~user
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 10:32 Temat wpisu: |
|
|
dzięki za rady niedługo wstawię ulepszoną wersje jakby co to po kliknięciu w ten mały obrazek przechodzi się na duży (dla nie wtajemniczonych )... jeśli chodzi o rodzaj jaki gramy to od rocka po trash metal  |
|
|
|
|
|
|
meffcio ~user

Dołączył: 03 Lip 2008 Wpisów: 29 Miasto: Komorowo ;f Kapela: Emptiness Solówki: 1 |
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 9:28 Temat wpisu: |
|
|
Może po prostu daj poświatę (outer glow) na napis? _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!"
PNEUMOCOCKS! |
|
|
|
|
|
|
ymon ~user

|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 5:28 Temat wpisu: |
|
|
No, a ja bym dodał coś tu ruchomego, żeby przykłuwało oko. Gdyby coś to służę pomocą w tej sprawie  |
|
|
|
|
|
|
|