| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 61 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja Solówki: 1 |
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 9:41 Temat wpisu: chorus |
|
|
Mam taki problem troche że nie mam kasy a potrzebuje chorusa i chciałem zapytać czy może orientujecie sie czy można kupić coś dobrego w dobrej cenie dorównującego CH-1 super chorus ? |
|
|
|
|
|
|
meffcio ~user

Dołączył: 03 Lip 2008 Wpisów: 29 Miasto: Komorowo ;f Kapela: Emptiness Solówki: 1 |
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 10:12 Temat wpisu: |
|
|
Danelectro FAB Chorus? Nie jest to szczyt możliwości, ale taniej się nie da, chyba że jakąś KODÊ, ale to wiadomo... _________________ "Gitara ma więcej punktów G niż kobieta!"
PNEUMOCOCKS! |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 61 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja Solówki: 1 |
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 7:28 Temat wpisu: |
|
|
| w sumie ciekawy ten chorus. A danelectro cool cat chorus ? w sumie nie jest dużo droższy a bardziej go chwalą |
|
|
|
|
|
|
Juhas *Moderator

Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 982 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 8:56 Temat wpisu: |
|
|
A to ja korzystając z wątku: Potrzebuję podwójnej stopy. Przynajmniej na jakiś czas. Nie musi być super wyjebana, byleby się perkusista nauczył grać. Budżet: zero lub bardzo minimalny
Wiem, że nie to forum, ale nie chciałem nowego wątku zakładać  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 9:06 Temat wpisu: |
|
|
u mnie pekusista zanim kupił podwójną kładł sobie czasem dwie przy centrali troche miał problem hi hatem przez to ale nawet mu to szło  |
|
|
|
|
|
|
|