| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SoSnAb ~user
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 10:56 Temat wpisu: CASIO WK110 problem z bankiem |
|
|
Witam,
posiadam od niedawna CASIO WK110 i mam problem z bankiem nie wiem czy to normalne, ale ten keyboard posiada 8x4 banki.
Normalnie zapisuje ustawienie, wszystko działa a na drugi dzieñ...nic, pokasowane po prostu jakby się usunęło.
Chciałbym sie dowiedziec czy to normalne że moje ustawienie w bankach sie usuwają i czy można to "naprawic" ?
prosze o pomoc |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 12:18 Temat wpisu: |
|
|
Juz CI mowie co i jak. Sprawa wyglada tak ze jesli odlaczysz prad czyloi poprostu wyjmiesz zasilacz z kontaktu to ustawienia, ktore zapisales w bankach akurat po krotkiej chwili sie wykasuja. Tak juz jest. Jedyny sposobjaki na to znam to albo nie odlaczac klawisza od pradu hahahaha albo lepszy. Poprostu kup baterie i trzymaj ciagle wlozone w klaiwsz. Jak masz podlaczony instrument pod zasilacz to baterie sie nie czerpia. Jak odlaczysz go z kontaktu to dzieki nim to co zapisales w bankach powinno dalej sie utrzymac. To wiem z wlasnego doswiadczenia chodz zawsze omijalem Casio szerokim lukiem i nie wiem czy to sie tu sprawdzi lecz mysle ze powinno. Pozdrawiam!!! _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
SoSnAb ~user
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 8:06 Temat wpisu: |
|
|
a mowilem tacie ze pojade z nim po keyboard to nie....i mam kurwa prezent...
dzieki  |
|
|
|
|
|
|
SadaM *Moderator

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 839 Miasto: Zgierz/Łódź Kapela: Northern Lights Solówki: 2 |
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 9:03 Temat wpisu: |
|
|
hehehehe np  _________________ Where the Fuck is Jack D? |
|
|
|
|
|
|
SoSnAb ~user
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 10:50 Temat wpisu: |
|
|
odświeżam z innym pytaniem:
po1. casio to gowno
po2. rytmy w nim przechodzą pojęcia ..ha i tutaj pytanie
czy można pobrać jakieś rytmy i wgrać je do keyboardu ? |
|
|
|
|
|
|
Aisti ~user

|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 11:22 Temat wpisu: |
|
|
Do casio? Nie sądzę  _________________ No way out, I'm going insane - and so are you!!! |
|
|
|
|
|
|
SoSnAb ~user
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 11:24 Temat wpisu: |
|
|
| Posiada wejscie USB i program do wgrywania MIDI(mialem na plycie dołączonej) |
|
|
|
|
|
|
Aisti ~user

|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 11:42 Temat wpisu: |
|
|
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, ja swój dostałam z drugiej ręki (czyli w zestawie miałam tylko klawisz i pulpit do nut), więc całkiem możliwe. Nie próbowałam. W instrukcji nic nie ma na ten temat? _________________ No way out, I'm going insane - and so are you!!! |
|
|
|
|
|
|
|