|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
martha ~user
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 6:12 Temat wpisu: casio wk 200 |
|
|
hej posiada ktos z forumowiczy casio wk 200?
jak tak to mógłby mi ktoś jakies demko strzelic tu? tzn jakiejs bardzo znane polskie.
dlatego pytam iż..... <zaczne od poczatku>
Moja kuzynka ze stanów sprawila sobie tego klawisza. Jej wybitny ponoc nauczyciel powiedział że ten sprzet jest dobry za równo do nauki jak i do wystepów itp.
Wszyscy wiedza ze ja marze o wlasnym keyboardzie.. i nawet zbieram na niego kase <jak na razie mam pozyczone casio ctk 401 bez dynamicznej klawiatury>no i mój TATU¦ nasłuchał sie o tym modelu..i kazał mi sprawdzic ceny w polsce... powiedział ze moze taki mi dolozy
nie stac mnie na jakies bóg wie co jak narazie mam 1049zł troszeczke moze mi tato dolozyc i chce sobie w te wakacje cos kupic.Nie wiem co mam o tym mysleć..... mówilam tacie ze na forach sie naczytałam ze to najgorsza firma no i ze sie psuje.a on na to ze "ta ta jak sie nie znasz to siedz cicho!". z tego co wiem to tam jest nawet popularna ta firma i tak chyba nie narzekaja jak u nas.
sama juz nie wiem co mam robic...........czy kupic czy przekonywać bezskutecznie tate.....
[ Dodano: Pią 25 Cze, 2010 ]
no patrze na yt słucham nie znam tych piosenek co tam nagrywaja na tym modelu wiec nie wiem czy mi sie podoba..a to jest chyba wazne by mi sie podobal dlatego jak ktos ma ten model, i chce i moze mi nagrac chociaz zwrotke i refren .......no nei wiem chociaż by Virgin którego nie znosze.... byla bym wdzieczna |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Klawisze |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|