| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
michu ~user
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 5:00 Temat wpisu: |
|
|
ja też i dlatego pytam bo nie wiem jaką gitarke wybrać za te 700/800 PLN
[ Dodano: Minutę temu ]
A co myślicie o Washburnie XB 120. za około 800 zł? _________________ You Can't Stop Rock 'n' Roll |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 10:02 Temat wpisu: |
|
|
Skyway na pierwsze wiosło? Apokalipsa ! Używany OLP, Squier, Wasburn XB 120, Embassy Standard, nie polecam GSR 180/190/200, Epiphone Embassy Speciaj, Sounderów, Skywayów, J&D ani innych wynalazków
EDIT:
Nie miałem w łapie XB120, słyszałem wiele bardzo pochlebnych opinii. Mówią i piszą, że jest to przyzwoity bas, z ostrzejszym zacięciem i fajną elektrownią. Sądzę, że nada się do nauki, pierwszych koncertów, demówek itp _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
michu ~user
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 7:07 Temat wpisu: |
|
|
Decyzja podjęta, kupuje Washburna XB 120 nóweczke. pozdrowionka. _________________ You Can't Stop Rock 'n' Roll |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 129 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 9:47 Temat wpisu: |
|
|
Gratulacje Chociaż nigdy bym się nie zdecydował na bas na baterie  _________________ www.basoofka.net
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
michu ~user
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 5:40 Temat wpisu: |
|
|
Bo aktywny jest a baterie hmmm są fajne nadają się do pilota jak się bass znudzi  _________________ You Can't Stop Rock 'n' Roll |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 8:07 Temat wpisu: |
|
|
czyli jestes usatysfakcjonowany nowym sprzetem?  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 478 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 8:09 Temat wpisu: |
|
|
No ale nie do konca wiadomo, czy owy bas już został zakupiony  |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 8:15 Temat wpisu: |
|
|
jesli zostal to napisz co nieco o tym washburnie, bo sam powoli przymierzam sie do porzucenia tego gruchota skywaya na rzecz czegos lepszego... i obczajam jakies dobre, a nie drogie basy  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
sledz +Redaktor

|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 8:30 Temat wpisu: |
|
|
Ten Wash jest świetny do grania rze¼ni - ma aktywne, warczące pickupy z przemocnym sygnałem (do tego przełącznik do wyłączenia ich na rzecz działania w trybie pasywnym). Do tego korpus z olchy i - wiadomo - piekielne d¼więki. Fajne wiosło za taką kasę (szczególnie używki). _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|