|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kalwart ~user
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:03 Temat wpisu: 30 sierpieñ Kalwaria Zebrzydowska Zabili Mi Zółwia i Unicorn |
|
|
30 sierpnia br. na parkingu przed Centrum Kultury w Kalwarii Zebrzydowskiej (ul. Broniewskiego 3) odbędzie się impreza o nazwie "Pożegnanie Lata". Choć z początku nazywać się miała RockFestiVal, myślę że nie liczy się nazwa a dobra zabawa i muzyka. Na scenie zaprezentują się lokalne zespoły rockowe: Infamis, Przyladek Horn, Semsor. Jako zespół większego formatu wystąpi bielska formacja Zabili Mi Zółwia. Niestety z przyczyn niezależnych od Nas koncertu nie zagra zespół Las Vegas Parano- grupa wywodząca się z Kalwarii, a będąca dobrze znaną w krakowskich środowiskach undergroundowych.Podczas "Pożegnania funkcjonować będą stoiska gastronomiczne, jak i promocyjne (miedzy innymi Grupy KALWARIA ART).
Choć program imprezy opracowany jest pod kątem "potrzeb muzycznych" młodzieży- zapraszamy starszych jak i młodszych
Dobra zabawa gwarantowana!
Poniżej przedstawiamy planowany przebieg imprezy:
W razie pytañ prosimy o kontakt emailowy: info@kalwaria.art.pl lub telefoniczny: 793-404-848
Pozdrawiamy! Grupa KALWARIA ART |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Forum
» Koncerty |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Strona 1 z 1 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|