Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
30 sierpieñ Kalwaria Zebrzydowska Zabili Mi Zółwia i Unicorn

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Koncerty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kalwart
~user

Wpisów: 3
WpisWysłany: Sro Sie 20, 2008 10:03    Temat wpisu: 30 sierpieñ Kalwaria Zebrzydowska Zabili Mi Zółwia i Unicorn  Zacytuj zaznaczone      

30 sierpnia br. na parkingu przed Centrum Kultury w Kalwarii Zebrzydowskiej (ul. Broniewskiego 3) odbędzie się impreza o nazwie "Pożegnanie Lata". Choć z początku nazywać się miała RockFestiVal, myślę że nie liczy się nazwa a dobra zabawa i muzyka. Na scenie zaprezentują się lokalne zespoły rockowe: Infamis, Przyladek Horn, Semsor. Jako zespół większego formatu wystąpi bielska formacja Zabili Mi Zółwia. Niestety z przyczyn niezależnych od Nas koncertu nie zagra zespół Las Vegas Parano- grupa wywodząca się z Kalwarii, a będąca dobrze znaną w krakowskich środowiskach undergroundowych.Podczas "Pożegnania funkcjonować będą stoiska gastronomiczne, jak i promocyjne (miedzy innymi Grupy KALWARIA ART).
Choć program imprezy opracowany jest pod kątem "potrzeb muzycznych" młodzieży- zapraszamy starszych jak i młodszych
Dobra zabawa gwarantowana!

Poniżej przedstawiamy planowany przebieg imprezy:

W razie pytañ prosimy o kontakt emailowy: info@kalwaria.art.pl lub telefoniczny: 793-404-848
Pozdrawiamy! Grupa KALWARIA ART
Ogląda profil użytkownika   
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Koncerty Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: