|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rafcio115 ~user
|
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 3:37 Temat wpisu: !! ZAKŁADAM ZESPÓŁ <<CZĘSTOCHOWA>> ROCK, METAL i |
|
|
Szukam odpowiedzialnych, kreatywnych i ambitnych osób do zespołu z Częstochowy i okolic. Brak określonego gatunku. Jest to pewnego rodzaju eksperyment: zmieszanie odmian rocka, metalu, punku (możliwe także, że z elementami muzyki klasycznej lub elektronicznej). Połączenie Rammsteina, Huntera i Totentanz. Osoby najlepiej 18+ i z własnym sprzętem. Ja gram na wszelkich odmianach klawiszy, czyli fortepian, pianino, keyboard, syntezator, organy piszczałkowe i elektroniczne itd. Ukończyłem I stopień Państwowej Szkoły Muzycznej na fortepianie a obecnie także studiuję na kierunku muzycznym.
Kontakt gg: 7346738
Odpisuję tylko na poważne propozycje współpracy. Proszę pisać także gdy jestem niedostępny. Pozdrawiam.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|